Joopa joo, olisi se pitänyt arvata ettei kuonokoppa ole mikään haaste Messiselle.. Ostettiin oikein myyjän avustuksella Messiselle kuonokoppa. Onneksi ei ollut mikään hirveän kallis, tarpeeksi kumminkin. Sillä ne eurot kolisivat kyllä sinne turhien ostosten purkkiin.

Laitoin kuonokopan messisen päähän kotona ja jätin hänet tarkoituksellisesti yksin sohvalle totuttelemaan. Kolistelin astioita keittiössä ja sopivan ajan kuluttua huutelin Messistä keittiöön. Ei tullut. Hetken päästä kävelin olohuoneen puolelle katsomaan. Messinen istui sohvalla, melkeinpä sanoisin virne naamallaan, ja koppa roikkui hihnastaa hänen kaulassaan. Kuono sojoitti syyttävästi minuun päin kopan ulkopuolella. Messisen pään yläpuolella leijui ajatuskupla, josta oli selvästi luettavissa: "Hei ihan tosi, et kai sä tosissasi luullut, että tämmönen muovikoppa mua pidättelis. Tuu lähemmäs niin sovitetaan tätä sullekin". En mennyt. Huokaisin syvään ja irroitin hihnan, Messinen hyppäsi viehkeästi alas sohvalta ja paineli matolle.

1366998.jpg

Tällaset ei mua pitele !!!

1367007.jpg

Heitetääks High five !!

Että tämmöstä se ilta sitten toi tullessaan. Hätäpäissäni nyt tekaisin jonkinlaisen pupujussipuvun, jonka teippaan Messisen ympärille huomenna. Katsotaan mitä sitten tapahtuu. Sen tiedän jo etukäteen, että töissä mieleni on muualla kuin työssä.

En kehdannut ottaa kuvaa pupujussipuvusta, tässä sensijaan kevätmuotia Disneyn tapaan. Kuva ei tosin ole hyvä. Ompelin Essille ja hänen siskoilleen Millille ja Sissille samasta kankaasta haalarit. Tänä talvena niille tuskin on tarvetta enää, mutta ehkä ensi talvena.

1367005.jpg

Kangas on Mikki Hiiri-kuvioista.

Palaillaan. Jos olen vielä huomenna hengissä. Voi olla, että veri kiertää suonissani Messisen vuoksi kuin F1-kisoissa Ferrari rataa. Otsasuoni pullistelee ja verenpainemittarista loppuu lukemat.

Mutta palaillaan .