Pitihän se arvata ! Se siitä onnettomasta peura-perunaruuasta seurasi,silmätulehdus. Essi kävi näyttämässä punoittavat silmänsä ja silmätippakuurihan se siitä seurasi. Informoin lääkäriasemaa heidän myymästään ruuasta. Vika ei ollut heidän vaan valmistajan. Lähetin myös valmistajalle tulikivenkatkuisen postin teemana vastuuton valmistaja. Miten kehtaavatkin olla niin huolimattomia etteivät laita kunnon selostetta ruokapussiin, jonka kylkeen kuitenkin lyövät tekstin: hypoallerginen.

Vielä eivät ole vastanneet mitään. Tuskin vastaavatkaan. Harmittaa ihan sairaasti, kun Messinen joutui kärsimään ihan turhaan tilanteesta, joka olisi ollut vältettävissä.

No, nyt sitten on edessä se ruokavalion muutos. En todellakaan anna Messiselle enää mitään josta en tiedä mitä se sisältää. Joten tervetuloa luonnonmukainen ruokavalio ja hyvästi teolliset ruuat. Ja Armi seuraa tietysti perässä.

Riiviö Armi, pehmo-Armi, söpöstelijä ja pieni piru. Kaikenkaikkiaan ihana pakkaus parsonia. En osaa kuvitellakaan enää päivää ilman häntä. Oma muruni, joka iltaisin haluaa välttämättä nukkua syliin. Tänäkin iltana, isännän ollessa kuntoutuksessa , tuli Armi syliin nukkumaan ja Messinen tyynyn päälle aivan kiinni minuun ja silitettäväksi.

Nyt tytöt nukkuvat vierekkäin sängyssäni. Minunkin on aika kömpiä sinne, sillä huomenna on taas työpäivä. Ja huomenna on taas vilskettä huushollissa, kun Tiuku ja Onni tulevat ja viipyvät sunnuntai-iltaan asti. Onnilla on edessä näyttely,peukut pystyyn. Me sitten tyttöjen kanssa odottelemme kotona ja jännitämme.

Jännittävää on myös nyt keskiviikkona, kun Armi rokotetaan.

Nyt, hyvää yötä. Palaillaan.