Ihan kohta nimittäin. Mitään kummempia valmisteluja ei ole tehty vielä, joten tiedossa on viimeisten päivien paniikkihässäkkä. Varsinkin, kun tällä hetkellä kovasti kipeänä oleva Jonsku haluaa tehdä laatikoita itse. Jeee, ja tupla jee. Äitiä vaan nyt ei kauheesti nappaa toi ajatus.Suapi nähä saako tähän koneeseen potkua.

Neljä rapsonia pyörii jaloissa koko ajan, Neljä silmäparia vaatii koko ajan, rapsuta ja hali sekä missä viipyy tarjoilu. Entäs lenkkeily? Missä se on se kuuluisa kalkkunarulla??? Ja nämä kysymyksethän ei noilta riiviöiltä lopu, eikä huomionkerjuu. Kun halin Essiä, Armi tunkee siihen väliin ihan väkisin. Ja kun Essi siirtyy isännän rapsutettavaksi, on koko koirakööri tunkemassa hänen kanssaan samaan sohvatuoliin. Hoikka mies, mutta neljä parsonia siihen on kuitenkin tuskallisen paljon. Ja kaikki ovat nuolemassa korvia, tunkemassa ihan kasvoihin kiinni saadakseen huomiota sen nanosekunnin verran aiemmin kuin joku muu.

Tänä iltana on sitten luvassa kynsien leikkuushow. Muiden kohdalla se sujuu helposti, mutta Armin kanssa se on vielä neuvottelujuttu. Typy kiemurtelee sinne tänne ja yrittää pakoon eikä kärsivällisyys meinaa millään Armilla riittää neljään tassuun. Se menee suurinpiirtein tahtiin yksi kynsi- 10 pusua ja rapsutuksia, seuraava kynsi samat määrät pusuja ja rapsutuksia. Siinä sitä vierähtää pitkä tovi ennenkuin ne on leikelty. Hieromisesta Armi kyllä tykkää, Essi rakastaa sitä yli kaiken. Tiuku on taas onnesta mykkänä, kuin paratiisissa, hellistä suukoista höystettynä valtaisalla kehumisella ja silittelyllä. Sama pätee Onniin, ei tarvii paljoa kehua kun Onni on niin onnellinen. Ja jos siihen hetkeen sitten löytää vielä jonkun makupalan suuhun sujautettavaksi, on Onnin hetki täydellinen. Ja kukapa voisi sitä naamaa ja silmiä vastustaa, ei minulla ainakaan siihen riitä kykyjä. Senkin tiedän jo etukäteen, että kun Armi ja Onni tekevät selvää jälkeä kuusesta sata kertaa joulun pyhien aikana, en osaa oikeesti olla vihainen vaikka uhkauksia heittelenkin.

Mutta tämä tällä erää. Hyvän joulun toivotukset kaikille tämän kuvan myötä, jota työtoveri kehtasi epäillä trikkikuvaksi. Koittais vaan ite asetella jotain tonttulakkia etenkin Armin päähän. Ja ottaa kuvan siitä. hahaaa !!!!!

 

                           2154610.jpg

 

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA VUOTTA 2009 TOIVOTTAA KAIKILLE ESSI, ARMI, TIUKU JA ONNI SEKÄ HEIDÄN KOTIORJANSA.