Loma loppuu ja huomenna töihin. Kesäkuvat ovat vielä kamerassa ja kamera Jonskun luona, jonne se unohtui viime keikan jälkeen.

Arjen koittaessa tilataan Messiselle leikkuuaika ja minua hyytää sekin ajatus jo valmiiksi. Sillä vaikka asia on jo perusteltu ja päätetty, olisi helpompi sulattaa tämmöinen leikkaus jonkin sairauden vuoksi. Nyt se tuntuu joltain ihan muulta ja siksi on paha olla ja pelottaa ihan sairaasti. Yritän muistuttaa itselleni koko ajan, että Messisen valeraskaudet loppuu, allergia saattaa helpottua hormoonitasojen laskiessa jne jne. Tiukulla kaikki on mennyt tosi hyvin ja koira on tasapainoinen ja hyvinvoiva. Samaa nyt kiihkeästi rukoilen Messiselle, hän on niin tuiki tärkeä minulle.

Kesäloma kului porukan sairastelun merkeissä niin että uhkasin peruuttaa koko loman. Muutama hyvä hetki sentään koettiin, yksi niistä oli Armin eli Lillin tapaaminen. Toden totta, sain tilaisuuden tavata hänet ja todeta samalla, että ratkaisuni kipeydestä ja raastavuudestaan huolimatta oli oikea. Armi on hyvisä käsissä ja kotiutunut loistavasti. Essi oli mustasukkainen ja vain yksi tilanne oli sellainen, johon oli mentävä väliin ettei siitä olisi tullut suurempaa riitaa. Tiukun mieleen asetelma oli jättänyt senverran jälkiä, että hän koki tarpeelliseksi näyttää Armille koko ajan, että pidät sitten likka kitasi kiinni täällä. Essi esitti välinpitämätöntä tarkkailijaa tyyliin "juoksentele vaan siinä ja mieluummiin kotiis äläkä ainakaan kiehnää MUN ÄITEEN kimpussa". Ei hätää Messinen, Armille en enää merkinnyt samaa kuin silloin joskus. Se oli haikeaa ja samalla myös merkki hänen kotiutumisestaan uuteen paikkaan. Mieli on levollinen, tiedän että häntä rakastetaan ja hänestä pidetään hyvää huolta. Kaunis Armista on tullut myös, en ollut tuntea kun oli niin ison tytön oloinen. Silti , samoja vinkeitä tuntui olevan tallella kuin meilläkin ollessa. Miljoona suukkoa sinulle Armi, olet aina rakas, mutta nyt osaan vähän relata kun näin omin silmin kuinka hyvin voit. Armi on selkeästi koira, jonka pitää saada olla se ainoa huushollissa, ego on niin iso. Joukossa , vaikka osaakin leikkiä ja pitää hauskaa, varmasti stressaantuu jos ei voi olla kunkku koko ajan. Ja sitä asemaahan meillä pitää hallussaan Messinen, joka ei siitä luovu. Muutos myös Essissä on ollut positiivinen. Häneen on tullut määrätietoisuutta, oman arvontuntoa ja rohkeutta ja tasapainoa. Essi on iloinen ja leikkisä, puhumattakaan noista hellän pehmeistä suukoista, joita hän mielellään jakelee.

Kiitos Anne, tuhannesti kiitos että toit Armin nähtäväksi. Se merkitsi minulle paljon.

Puutarha kukoistaa, pientä remppaa on tehty. Naapurit ovat vihdoin laittaneet pihan kuntoon ja rakentaneet hienon aidan. Nyt  on omakin alueemme suojatumman oloinen, polulta tuskin näkee meille enää. Jeee !!!! Vielä kun saavat istutukset kuntoon niin avot on hianooo.

Huomenna alkaa minulla työt ja olemmekin Messisen kanssa keskenämme viikon. Isäntä lähti viimeiseksi viikoksi lomallaan kotiseudulleen kalastelemaan veljensä kera. Me ollaan likkojen kesken. Katotaas ny mitä keksitään.

   1729056.jpg

Kunhan saan kamerani takaisin laitan vähän kesäkuvia tähän. Messisen uimareissusta jne. Messinen ui , mutta ei mitään himohommaa ole kyllä hänelle. Onni sen sijaan on vesipetojen sukua selkeästi kuten veljensä Leevikin. siinä sitä on kaksi niiiiiiin ihanaa poikaa ettei paremmasta väliä. Olen hurmaantunut. Tiuku on ihan oma lukunsa ja Essi myös, mutta pojista diggaan näitä kahta veikeää persoonaa ihan kybällä. Joka kerta jaksaa hauskuuttaa yhtä paljon se, kuinka Onni seuraa ja aivan ilmiselvästi myös pitää tietyistä tv-ohjelmista. Jos kaipaat hyvää leffaseuraa kotiteatteriin, ota Onni viekkuun. Saat samalla myös välispiikit. Onni rules ! My kind of guy.

Palataan.