Vuosi on loppumassa, mutta sitä ennen rauhoitutaan joulun viettoon. Ipanoita (lue: koirat) varten on varattu herkut ja lahjoissakin on heidät huomioitu.

Olemme kaikki koolla ja toivonkin rauhallista ja leppoisaa joulua kaiken tämän kiireen ja hösäämisen keskelle. Ulkona paukkuu pakkanen, joka ei paljoa jouluksi helpota sanoo Pekka Pouta. Ihanaa, että on oma koti ja lämpöä. On piha jonne ipanat välillä pääsevät paineitaan purkamaan. On ruokaa ja hyvyyksiä, mitä muuta enää voisi elämältä pyytää.

Joulu ja vuoden loppuminen ovat aina ihmisille niitä pysähtymisen ja totuuksien hetkiä. Sitä toivoo lähtevänsä seuraavaan vuoteen energisempänä ja viisaampana. Kaikki on itsestä ja omasta viitsimisestä kiinni. Mutta kaikesta viisastuneena, lupaan ensi vuonna yrittää parhaani, en sen enempää.

Toivon terveempää vuotta niin ipanoille kuin meille muillekin. Tietää sitten kunnon kohotusta kaikille. Toivon saavani itsestäni irti enemmän ihan kaiken suhteen. Tietää ajankäytön suunnittelua. Ja tehtävien asioiden priorisointia oikeaan järjestykseen.

Hyvät joulut ja mukavaa alkavaa vuotta toivottaa tämä ipanalauma ja heidän palvelijansa kaikille.