Sainpa seuraamastani blogista "Allergisen koiran blogi" taas innoitusta kerrakseen. Aika siivota huusholli kuntoon. Näin arkena sitä jaksaa vain oman määränsä tehdä, viikonloppuna sitten enemmän.

Pinnat puhtaiksi ja pesuun vaan kaikki pölypesät. tyynyt sohvalle vois tosiaan uusia, piestä ja imuroida matot ja heitellä verhot koneeseen saman tien.Pelottaa jo etukäteen koko homma. Ajattelin riehua komerot saman tien läpi, pyyhkiä ja pakata pois sellaiset tavarat joita ei tarvii. Jos niitä sitten varastosta jaksaa puolen vuoden seisottamisen jälkeen jotain kantaa takaisin, olkoon se sitten tarvittava esine. Mitä ei senkään jälkeen tarvitse, se menköön kirpparille jonkun toisen tarpeeseen. Ja ne riivatun vaatteet! Siis ne juuri, jotka vaan roikkuvat tangolla kaapin täytteenä. Tiedän ! Ne roikkuu siellä juuri siitä syystä, että kunhan vaan laihdut vähän niin ne mahtuis päälle. Sanonko mä, mistä hanurista sekin aatos on mieleen syöpynyt? Kotikasvatusta. Olen sitä sukupolvea, jonka vanhemmat elivät sota-ajan ja siis mitään, ei niin mitään saa pois pistää. Kato, jos kuitenkin tarvii. Muurggghh!! Menen siihen halpaan aina vaan uudestaan.

Vaan nyt pitää tyylin muuttua ja tämän vanhan koiran opittava uusia temppuja. Tämän nuoremman ja karvaisemman koiran vuoksi. Pinnat puhtaiksi ja pölytöntä pintaa ja ilmaa mussukalle. jos rapsututtais vähemmän.

Huomenna on myös Apila-retki eli hakea sieltä lisää Multimixia, Kverillaa ja Onnille sopivaa homeopaattista pilleriä. Onni kärsii eroahdistuksesta, on läheisriippuvainen eikä hallitse oikein itteänsä siksi. No, ei siitä sen enempää. Onni on meidän kaikkien oma murheenkryyni ja samalla niin paljon rakastettu ja ihan otus. Vaikka hän mitä tekisi, löydän aina sydämestäni sen anteeksiannon, koska hän vaan on Onni. Onni von Sopanen, screwball. Ja ihana sellainen.

Voi olla muuten, että noita juttuja joutuu tilaamaan, mutta onneksi he ovat saaneet nuo Natura Median tuotteet aina muutamassa päivässä. Multimixia lähetän nyt myös Onnille, koska Onnilla on myös allergioita. Possunlihasta pojun naama turpoaa mikkihiireksi ja punaiset läiskät koristaa kroppaa sieltä täältä. Monta muutakin allergiaa on , että ihan riittämiin on fundeeraamista sielläkin.

Imuri pitäis vaihtaa tehokkaampaa ja harkinnassa on Dysonin imuri lemmikkiperheille ja muutama pestävällä Hepa-suodattimella varustettu malli. saa nyt sitten nähdä mihin päädymme. Miettiä pitää,kun ovat niin sikakalliita nuo paremmat ja sen on sitten kestettävä seuraavat vuosikymmenet.

No, nyt täytyy ruveta voimien keruuseen työpäivän ja sitten siihen kotiurakkaan.Että palaillaan.

Puhdasta tuli.....pihallakin.