Tuotekuvauksen jatkuminen: 

Plakin kivennäisaineet muuttavat bakteerin lopulta hammaskiveksi. Erilaiset plakkibakteerit kulkeutuvat hampaiden väleihin luoden metabolisia aineita, jotka tuhoavat yhdistävää kudosta hampaiden ja ikenien väliltä. Seuraukset tunnetaan: ikenet vetäytyvät, hampaat heikentyvät tai tippuvat pois. Plakkibakteerit voivat levittäytyä koko kehoon ja uhata yleisterveyttä.

Fortan Hammashoito todistetusti käyttäjäystävällinen aktiivisesti hoitava tuote, joka toimii ennaltaehkäisevästi plakkia vastaan, estää pahan hajuista hengitystä ja edistää helmenvalkoisia hampaita. 
Tuote on täysin vaaraton niellessä!

 

Löysinpä tämmöisen nettiä selatessani. Vaikuttaisi olevan aika hyvä Messiselle ja kätevä käyttää. Haavasiteelle muutamia tippoja ja eikun hampaita hankaamaan. Onhan minulla se rapsutinkin, jonka netin kautta tilasin ja hyvin toimii sekin vaikka Messinen sitä vähän vieroksuukin.

Tuote sisältää kasvisyhdisteitä,sorbitolia,vettä ja kivennäissuoloja. Pitäisi sopia ja käyttösuositus on kerran päivässä alussa 3-5 päivää. Jatkossa oletettavasti sitten tarpeen mukaan.

Tätä pitänee kokeilla. Täytyy ensin katsella nuo myymälät ja tilata vasta sitten netistä, jos ei saa muuten.

Palaillaan.

PS. Kiitos kommentista HooPee. Elämän totuudet ovat joskus ihan nenän edessä. Jos kaikki olis aina sikahyvin, ei parempia aikoja huomais ja kaikki olisikin tasaisen harmaata tämän värikkyyden sijasta. :)