Siis tämä paukuttelu. Se alkoi suuremmassa määrin eilen. Illalla oli tuossa talojemme vieressä olevalla kentällä joukko poikia rätisyttämässä jotain kiinalaisia ja muutama jytkykin heillä oli. Ja koirat haukkumaan tietenkin joka kerta.

Nämä koiramme eivät pelkää sinänsä lainkaan sitä pauketta, mutta puolustavat huushollia kiivaasti joka jyskeellä. Joku on kerran tunkeutumassa kotiin niin pitäähän se karkoittaa. Onni on kaikkein mahdottomin, sillä hän pyrkii ottamaan raketteja kiinni. Siinä sitä vahtimista sitten onkin ettei tänne pihalle vaan lennä mikään.

Olen valmis lähettämään suoraan saharaan nämä alaikäiset paukuttajat. Vanhempia ei näy missään ja näillä muksuilla on kivat "sotaleikit" käynnissä näiden rakettien kanssa. Kädestähän se kivasti lähtee ja suoraan toista päin. Sanaa eivät tietenkään usko, eivät ainakaan ennen kuin joku heistä vammautuu. Minusta näitä ei saisi myydä kuin jollekin ilotulituksen järjestäjälle, joka valvotusti sitten ampuu ne taivaalle. Kyllä saisi ihmisille piisata yksi kunnon ilotulitus, sen verran voisi jo tätä maapalloa kunnioittaa. Kaikki nuo räjähteet ilmakehään ammuttuna eivät hyvää tee kun sitä tapahtuu ympäri maailmaa. Ja valtavassa mitassa. Kyllä voisimme kaikki kantaa kortemme yhteiseen kekoon ja olla ampumatta. Meille ei ole ostettu enää varmaan kymmeneen vuoteen yhtään rakettia tai paukkua. Eikä osteta.

Mäykkypoikani oli niin paukkuarka, että häntä ei enää iltapäivisin saanut ulos millään. Pihalle mentiin kantamalla ja pikaiset pisut ja sisälle kiitolaukkaa. Yksin ei häntä uusina vuosina tietenkään jätetty. Luontaistuotepuolelta yritimme hakea apua pelkotilaan, sillä rauhoittava teki hänestä ihan zombien. Ei oikein tuntunut hyvältä semmoinen. Joten aikamoinen helpotus on ollut näiden koirien pelottomuus. Naapurista ovat lähdössä mummolaan maalle, kun koira heillä on ihan hysteerinen paukutuksen alkaessa. Majoittuu lauteiden alle eikä tule sieltä pois. Sama oli toisella seinänaapurilla. Heidänkään koiransa ei suostunut tulemaan saunatiloista pois. ainoa ikkunaton paikka, liekö sitten siinä se syy.

Joulu meni ja tästä vuodesta on enää hippunen jäljellä. Alkaa tuo kuuluisa Mayojen eli maijojen vuosi 2012. Vuosi , johon heidän kalenterinsa päättyy. Tuleeko maailman loppu?? Siihen ei muuta vastausta taida olla, kuin sittenpä näkee. Itse kaiken lukemani jälkeen en usko heidän tarkoittaneen maailman tuhoutumista. Minusta on pikemminkin niin, että ehkä tapahtuu näitä luonnon kataastrofeja mittavammassa määrin. Näiden johdosta ihmiskunta joutuu sitten ikäänkuin aloittamaan alusta, mikä se alku sitten onkaan tällä teknisellä tietämyksellä. Kaikkea ihminen osaa, tietää aivan valtavan määrän asioita, ja on silti ihan tampio liian monessa asiassa. Se on kummallista, koska sivistystähän meillä pitäisi olla kerättynä jo yllin kyllin.

Itselleni taitaa tuleva vuosi olla muutosten aikaa. Omassa itsessäni. Kasvun ja kehityksen aikaa toivottavasti. Toivon mukaan myös terveysrintamalla menee paremmin kuin tänä vuonna.  Ja mitä Messiseen tulee, on hiottu kynnet valmiiksi kaikenlaisia allergisuus hyökkäyksiä varten. Ja tuleva kevät tuo Messiselle ei vain laihiksen vaan myös kunnonkohotuksen. Ja tämä kaikki täysin itsekkäistä syistä. Haluan pitää hänet vielä kauan itselläni ja hyvä kuntoisena. Luulisin, että se vanha logiikka hyvän kunnon ja hyvän terveyden yhteisestä linkistä toisiinsa pitää paikkansa. Mutta nähtäväksi nyt sitten jää uhoanko vain vai saanko tosiaan nämä monet puhutut ja vielä puhumattomat projektit aikaan ensi vuonna. sekin siihen vaikuttaa tietysti paljonko energiaa tuo työnantaja aikoo minusta kaapata. Suunnitelmat, joista olen vihiä saanut, ovat ainakin sellaiset, että pikkuisen ovat niskakarvani pystyssä. No se jää sitten ensi vuonna nähtäväksi.

 

Oikein hyvää tulevaa vuotta kaikille. Tehkäämme tästä  "maijojen2 vuodesta 2012 meille kaikille omakohtaisesti ja rakkaillemme hyvä, rikas ja mehevä vuosi kaikkinensa. Energiaa teille kaikille, lämpöä ja murusia fiiliksiä.

 

            

"Kato Tiuku, taas lensi ja paukkui. Kyl tolla rahalla ois saanu jo ihan kokonaisen kalkkunan. Ja sekin osaa lentää......ainakin jonkun aikaa "