Kansalaisvelvollisuus tuli suoritettua. Tai onhan se enemmän oikeus kuin velvollisuus. Oikeus sanoa oma mielipiteensä, vaikkakin ihan hiljaa ja salaisesti. Sitä olen monesti miettinyt, että miksi siellä kopissa on lyijykynä? Miksi siellä ei ole sellaista kynää, jota ei voi pyyhkiä lapusta pois? Voinko luottaa siihen ettei kukaan lappuni numeroa muuta? No, tuskin se on mahdollista, mutta tulipahan nyt pyöriteltyä tätäkin ajatusta.

Messinen ei päässyt äänestyslukaaliin. Sitä ei neiti ymmärtänyt. Enkä oikeastaan minäkään, sillä kyseistä lukaalia ei kouluna käytetä enää. mitäpä siellä olisi saanut aikaan Messisen pienet tassut, lumesta puhtaat. Joten Messinenkään ei sitten suostunut kertomaan mielipidettään Suomen tulevasta presidentistä. Totesi vain, ettei sillä väliä, ei se hänen sapuskaansa vaikuta. Ja hänen leluistaan sen on paree pitää sormensa irti.

Oli iso koiruusnäyttelykin viikonlopulla. Tuttujakin siellä oli, vaan en sitten ehtinyt käymään. aina se päivä jotenkin rytmittyy siten, että aikomukset jää aikomuksisksi. Jos ei muuta, niin sitten jonkun muun tekemiset muuttaa ne aikomukset. Hyvin siellä oli kuitenkin tuttujen koiruudet näköjään facebookin mukaan pärjänneet.

           1327233758_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mä olisin ilman muuta ollu päivän rinsessa, tuumaa Messinen.

 

Messisen silmät ja korvat on ok taas. Tosin hän protestoi sitä ettei saa äireen raksuja enää, vaiks on ennenkin saanut. Mikä tohon eukkoon nyt on menny paitti toi ahneus syödä raksut itte, miettii Messinen. Mutta nyt on tiukka linja, jonka on pidettävä ettei noita takapakkeja enää tule.

EosOtic on aivan mahtava korvalääke. Vain yksi painallus päivässä ja korvat on ihan priimat jo päivän päästä lääkityksen aloittamisesta. Sama pätee noihin tuttuihin silmätippoihin Oftan Dexa-Chlora. Nämä silmä tipat tosin eivät käy silloin,jos silmän pinnassa on joku kraapu. ne sisältävät nimittäin kortisonia jonkun verran eikä sitä saa haavaiselle pinnalle laittaa.

Anaalit on kunnossa ja nehän nyt sitten muutenkin hoituvat kotikonstein. Uskokaa pois, se ei ole vaikeaa. Sehän tuli jo selostettua tuossa edellisessä postauksessa. Mutta jos siitä on kysymistä, niin kysyä saa ihan reilusti, vastaan kyllä parhaan taitoni mukaan. Pitäisi varmaan piirrellä selventävät kuvat. Piirros kun on parempi kuin tuhat sanaa. Se anaalien tyhjentämisessä pitää muistaa, ettei saa käyttää voimaa. Ote ja toimenpide pitää olla helläotteinen ja lypsävä. Liiallinen puristaminen tuottaa kipua ja se on muutenkin herkälle rauhaselle liian rankkaa. Se saattaa siitä ärtyä ja tulehtua. kun pitää mielessään sen viinirypäleen ja kuvittelee rauhasen viinirypäleeksi, ei tule puristettua liian lujaa. Jos neste ei sieltä hellällä otteella tule, on parasta kääntyä ellin luo. Rauhanen saattaa olla tukossa ja silloin sen tyhjentämiseen ehdottomasti tarvitaan ammattilainen. Että semmosta.

 

Lumentulo voisi jo loppua. mitä se nyt sitä enää öysää, kun tähänkään asti ei ole tiputellut. Essi rakastaa lumipalloja eikä kyllästy niitä hakemaan. Se vaan neidille ottaa koville ymmärtää miksi pakkaslumesta ei palloja saa. 

Toivottavasti tulee se aikainen kevät. Palaillaan.